Klimatizácia pre menšie firmy a prevádzky

Klimatizácia pre menšie firmy a prevádzky

Riešenia pre profesionálov, od profesionálov

Digitálne a super digitálne invertory Toshiba poskytujú výnimočné prevádzkové úspory v extrémne kompaktných jednotkách.

S najmodernejšími technológiami, flexibilnými ovládacími prvkami a lepšou inštaláciou prinášajú pohodlie a pohodlie pre akúkoľvek inštaláciu firmy.

Kompletný rad vnútorných jednotiek vyhovuje všetkým komerčným aplikáciám: strop, kazetový, zavesený, zavesený, stenový a flexi.

 

Rozšírenie sortimentu s maximálnymi chladiacimi kapacitami do 27 kW umožňuje riešiť ešte viac komerčných aplikácií s väčšími objemami.

Patria sem klimatizačné jednotky z produktových radov „Digital Inverter“ a „Super Digital Inverter“ alebo „Digital Inverter BIG“.

Tri produktové rady TOSHIBA svietia s výhodami vektorovej technológie invertora IPDU, čo zaručuje optimálne riešenie pre náklady na údržbu, údržbu a všestrannosť.

Všetka flexibilita, o ktorej ste niekedy snívali

Ak chcete dosiahnuť vysoký výkon, kompaktné jednotky a optimálne pohodlie, Toshiba je ideálny produkt pre vaše požiadavky.

S nepretržitým zlepšovaním riadiaceho systému meniča ponúka spoločnosť Toshiba vektorové riadenie pre svoj hybridný hybridný menič, čo zvyšuje efektivitu systému a znižuje úroveň hluku.

Vysoko technologické prvky zahŕňajú vylepšené cievky, vysoko presné komponenty a vyššiu kompresiu chladiva vďaka prepracovaným kompresným kanálom.