Správne nastavená klimatizácia šetrí vaše peniaza a aj prírodu

Správne nastavená klimatizácia šetrí vaše peniaza a aj prírodu

Keď sa dozvieme viac o životnom prostredí, zistíme, ako zúfalo potrebujeme podniknúť ďalšie kroky, aby sme zabezpečili ochranu a zachovanie prírody všade, kde je to možné. Vaša komerčná klimatizácia a kúrenie je len jedným krokom, ktorý môžete začať starať o naše životné prostredie a stať sa ekologickejším.

Počítačové ovládacie prvky

Systém riadenia budov s počítačovými ovládacími prvkami umožňuje ovládanie kotlov, klimatizačných jednotiek, klimatizácie a osvetlenia na diaľku, čím ušetríte stovky eur z nižších účtov za energiu ako aj životné prostredie. Prístup cez prenosný počítač, telefón alebo tablet vám systém dokáže rozpoznať rôzne teploty okolo vašej budovy, pričom vidíte špičkové časy používania spolu s tým, kedy sa stráca energia. Z tohto miesta môžete ovládať každú izbu nezávisle od kdekoľvek s pripojením na internet.

Vetranie budovy

Dobre vetraná budova znižuje tlak na vaše vykurovacie a chladiace systémy. Či sa to dosiahne prirodzenými prostriedkami, mechanickými prostriedkami alebo zmesou oboch, vhodne vetraný priestor môže pomôcť zlepšiť vašu spotrebu energie a emisie uhlíka, ako aj priniesť pocit vonku do budovy.

Vykurovanie miestnosti

Riešenia pre vykurovanie priestorov sa používajú na vykurovanie výrobných priestorov, skladov, dielní a iných komerčných nehnuteľností, udržiavanie komfortných teplôt pre personál a ochranu tovaru bez straty energie. Systémy s teplým vzduchom sú flexibilným a lacným prístupom k vykurovaniu malých a stredných komerčných priestorov. Sú to 92% palivovo efektívne, znižujú spotrebu energie a náklady, rovnako ako extrémne nízke úrovne emisií v súlade s najprísnejšími európskymi normami.

Pri vykurovaní veľkých priestorov je vyhrievanie sálavých rúr efektívne pre rýchle zahriatie a rekuperáciu tepla. Pracuje ako slnko, sálavé vykurovanie ohrieva ľudí a pevné objekty v jeho ceste. Účinnosť rúrkových systémov môže byť ďalej vylepšená zonami ohrievačov, ktoré umožňujú, aby každý z nich bol vypnutý individuálne, ak je oblasť, na ktorú sa zameriava, neobsadená.

Ak potrebujete akúkoľvek pomoc pri tvorbe vykurovacích a chladiacich systémov vo vašom komerčnom priestore, spojte sa s tímom spoločnosti klimachlad.sk aby ste zistili, aké budú najlepšie možnosti pre vaše podnikanie.