Klimatizácie Toshiba vás ochránia pred stresujúcim teplom

Klimatizácie Toshiba vás ochránia pred stresujúcim teplom

Počas horúcich letných dní, každý trpí.  Na pracovisku, pretože nie je dostatočne zatienené, v škole, pretože je vystavené slnku po celý deň, v spálni alebo v podkroví, v kancelárii u lekára, a …

Strata výkonnosti, motivácia a kvalita života nemusia byť, pretože zdravé podnebie nie je luxus.

Viac výkonu, motivácie a kvality života

Výkonná klimatizácia ponúka riešenie, ako sa zabráni týmto stratám. Vzduch sa nielen chladí, ale aj odvlhčuje a čistí súčasne. Nie je dôvod sa vzdať príjemnej vnútornej klímy. Pretože je  klimatizácia tichá a veľmi úsporná z hľadiska spotreby energie. Stojí to rovnako ako fľaša minerálnej vody denne.

Ideálne teploty

Nemôžete zmerať pohodlie, môžete to len cítiť. Ľudia vnímajú teploty vzduchu nad 23 ° C ako stresujúce teplo; motivácia a výkon sa znižujú. Pri 26 ° C fyzický a pri 32 ° C je mentálny výkon znížený o 40%.

Teplo je veľmi stresujúce a zbavuje vás pokojného spánku. S tým je spojené zvýšenie frekvencie nehôd.

 

Správna klíma pre každú situáciu

Zmena podnebia je v plnom prúde. Zaznamenajte teploty v rozsahu plus a mínus. Zrážky po celom svete. Podnebie ovplyvňuje ľudstvo vo vašom každodennom živote. Vonku počas športu alebo práce. Vo vlastných štyroch stenách, v obývacej izbe alebo spálni. Alebo v kancelárii alebo obchode. Vysoké teploty ovplyvňujú pohodu a výkon.

 

Správna klíma nie je luxus

Vzduch je náš elixír života. Pre nás ľudí bez vás nebude fungovať nič. Je preto zrejmé, že vzduch, ktorý vdýchneme, by mal byť kvalitný a musí byť zbavený nečistôt. Klimatizácie nielen ochladzujú miestnosť na požadovanú teplotu, ale tiež čistia vzduch a odvlhčujú miestnosť. To vedie k zvýšeniu pohody a výrazne podporuje vaše zdravie.

 

Pozitívne účinky

Teplo spôsobuje veľké zaťaženie ľudského tela. Znížený výkon alebo menej pokojný spánok sú iba dva príklady. Tieto problémy možno vyriešiť klimatizácie Toshiba.