Daikin Perfera je ideálna voľba pre váš dom

Daikin Perfera je ideálna voľba pre váš dom

Spoločnosť Diakin prináša modernú klimatizáciu Daikin Perfera. Ako už samotný názov naznačuje, bude to skutočne perfektná klimatizácia určená pre domy a kancelárske priestory.

Daikin Perfera FTXM používa chladivo R-32 – chladivo novej generácie, ktoré poskytuje mimoriadne dobrý výkon a má menší vplyv na životné prostredie. Daikin Perfera je split klimatizácia, čo znamená, že jednotky sú umiestnené vo vnútri aj mimo budovy.  Perfera využíva technológiu riadenia invertorov, ktorá je napájaná z 80% slnečnou energiou a 20% elektriny.

Perfera FTXM je ďalšia generácia klimatizácií navrhnutá tak, aby mohla prekonať energetickú účinnosť akýchkoľvek iných predchádzajúcich modelov. Správna inštalácia klimatizácie ponúka  vysoko efektívny výkon až 6,81 SEER, štandard A +++, ktorý môže znížiť prevádzkové náklady v porovnaní s jednotkou s nižším SEER. Klimatizácia okamžite upravuje nastavenia v prípade, ak zistí, že miestnosť je prázdna, aby sa minimalizovala spotreba energie, zatiaľ čo prevádzkové náklady sa znižujú pomocou invertorovej technológie.

Radi vám predstavíme najnovšie modely klimatizácii pre váš domov. Klimachlad.sk ponúka inštaláciu klimatizácie Daikin v Bratislave, Senci, Dunajskej Strede, Pezinku a okolí.