6 najlepších nápadov, ako udržať váš dom v teple v zime

6 najlepších nápadov, ako udržať váš dom v teple v zime

Zima a s ňou spojené nízke teploty vyžadujú vašu starostlivosť, aby bol váš domov v teple. Midea vám prináša rady, ako udržať váš domov v teple aj počas skutočne studených dní.

 

1 Okná sú hlavnou príčinou tepelných strát v dome. Závesy a  záclony sú dobrým riešením tohto problému, pretože izolujú a znižujú túto stratu. Ďalšou možnosťou je prikrývka s rúna. Ekonomický nápad, ktorý vám pomôže zlepšiť relax na pohovke. .

2 Využite slnečné žiarenie počas dňa a otvorte žalúzie, aby ste osvetlili svoj dom počas ohrevu. Toto je najlacnejší nápad a mnohokrát zabúdame na takéto jednoduché riešenie.

3 Vyhnite sa prievanu, uistite sa, že ste izolovali hlavné dvere alebo zakryte prah  dekou, aby ste zabránili malým únikom  vzduchu, ktorý ochladzuje dom.

4 Ak má váš dom vysoké stropy, umiestnite na radiátor rampy na zvýšenie cirkulácie vzduchu. To spôsobí, že sa zahreje rýchlejšie.

5 Dajte koberce na podlahu miestností, ktoré používate najviac, aby ste sa vyhli tepelným stratám v podlahe.

6 Nechajte dvere zavreté v miestnostiach, ktoré nie sú často využívané, aby sa do zvyšku domu nedostal studený vzduch a udržujte teplo v miestnosti, kde sa nachádzate.