Opravy domácej klimatizácie

Opravy domácej klimatizácie

Okrem inštalácií ponúkame aj opravy klimatizácie pre domácnosti  v Bratislave a po celom okolí. Môžeme napraviť všetky typy problémov s klimatizácie. Bez ohľadu na to, ako veľkú alebo malú by ste mohli vykonať opravu klimatizácie v domácnosti, naši inžinieri ju môžu vykonať za vás. S dlhoročnými skúsenosťami máme všetky zručnosti a znalosti potrebné na vykonávanie profesionálnych opráv klimatizácie.

Pri práci v Bratislave sme sa stretli s rôznymi vlastnosťami a narazili sme na celý rad problémov týkajúcich sa klimatizačných systémov. Niektoré z najbežnejších problémov, s ktorými sa stretávame pri práci na komerčných aj domácich nehnuteľnostiach v Bratislave:

Nezvyčajný zápach – zlý zápach by sa mohol zachytiť v chladiacich cievkach a bude potrebné ho odstrániť špeciálnymi riešeniami, špeciálne pre klimatizačné jednotky.

Únik plynu – väčšina systémov nepotrebuje doplňovanie plynu, pokiaľ nedôjde k úniku plynu. Zavolajte špecialistu, ktorý vám pomôže opraviť vaše systémy.

Výpadok napájania – Ak sa váš klimatizačný systém nezapne, skontrolujte sieť a uistite sa, že poistka nespustila spínač. Ak tomu tak nie je, kedy by to mohlo byť spôsobené elektrickým izolátorom. Ak to tak nie je, budete musieť zavolať špecialistu, ktorý príde a zhodnotí situáciu a diagnostikuje problém, aby sa problém vyriešil.

Netesná voda – unikajúca voda je pomerne častá a zvyčajne je spôsobená nesprávnym servisom. Dôvodom môže byť aj čerpadlo kondenzátu. Spojte sa s odborníkom a nájdite zdroj tohto problému.

Nie chladenie – mohlo by to byť kvôli úniku plynu, ktorý bude potrebovať odborník na opravu.

Neohrievanie – mohlo by to byť spôsobené únikom chladiaceho plynu a bude potrebné, aby prišiel odborník, ktorý zhodnotí situáciu a opraví ju.

Nezvyčajný hluk – hlasný hluk môže znamenať, že systém vyžaduje náhradné ventilátor alebo čerpadlo kondenzátu. Môže to viesť k úplnému zlyhaniu systému, preto je dôležité ho čo najskôr opraviť, aby ste zabránili nákladným náhradným systémom a inštalácii.

Ak narazíte na niektorý z týchto problémov, uistite sa, že ste dnes v kontakte s naším tímom a my vám pomôžeme. Náš tím je odborníkom v oblasti opravy klimatizačných systémov a pracuje rýchlo a efektívne na tom, aby ste opravili vaše systémy tak, aby spôsobili najmenšie narušenie. Riešenie akýchkoľvek problémov hneď, ako uvidíte, je užitočné, pretože to znamená, že problém odstránite skôr, ako dôjde k ďalšiemu poškodeniu. Ak svoj klimatizačný systém neopravíte a poškodenie sa nedá opraviť, musíte zaplatiť oveľa viac peňazí, aby ste zaplatili za úplne nový systém a jeho inštaláciu. Používanie poškodeného klimatizačného systému vás bude každý mesiac drahšie, pretože platíte za systém, ktorý nefunguje tak efektívne, ako je to možné.