Výhody nástennej klimatizácie

Výhody nástennej klimatizácie

Nástenné klimatizácie sú veľmi obľúbené: nielen na chladenie, ale aj vykurovanie. Sú inštalované v kanceláriách, reštauráciách, kanceláriách a samozrejme domoch a bytoch. Prečo sú práve nástenné klimatizácie také obľúbené?

Ako funguje nástenná klimatizácia

Nástenné klimatizačné a vykurovacie jednotky fungujú zvyčajne iba v jednej časti vášho domu. K dispozícii je vnútorná jednotka namontovaná na stene, ktorá fúka chladný alebo teplý vzduch v miestnosti, a ďalšia jednotka, ktorá visí mimo domu a dáva preč nežiaduci vzduch z domu. Chladivo ochladzuje alebo ohrieva vzduch, ktorý fúka okolo miestnosti.

Pre koho je klimatizácia určená

Nástenne klimatizácie sú ideálne pre domácnosti, ktoré chcú znížiť svoju uhlíkovú stopu a náklady na energiu. Ak žijete v malom dome, byte alebo mestskom dome, sú vykurovacie a chladiace jednotky s deleným systémom dobrou voľbou, pretože menia teplotu iba jednej miestnosti naraz a nezaberajú žiadnu podlahovú plochu. Sú cenovo dostupné a ich inštalácia kvalifikovaným technikom je veľmi jednoduchá.

Ľudia s alergiou alebo astmou tiež profitujú s inštalácie klimatizácie. Znižujú množstvo prachu, alergénov a baktérií vo vzduchu, čistia kvalitu vzduchu a uľahčujú dýchanie.

Jednoduchá a ľahká inštalácia a údržba.

  • Vysoká úroveň chladiaceho výkonu, ktorý dokáže ochladiť aj veľmi veľké miestnosti.
  • Nezaberá žiadny podlahový priestor.
  • Pomerne tiché systémy, ktoré vás nebudú rušiť, keď kúria alebo ochladzujú.
  • Vizuálne príťažlivé, elegantné a flexibilné podľa dizajnu.
  • Cenovo dostupné, tak na začiatku, ako aj z hľadiska prevádzkových nákladov. Ušetríte na účtoch za energiu.
  • Šetrné k životnému prostrediu.
  • Zlepšuje kvalitu vzduchu v domácnosti znížením alergénov.