Split klimatizácie: pohodlie a úspora energie

Split klimatizácie: pohodlie a úspora energie

Výhody multi split klimatizácie vám umožňujú nastaviť odlišnú teplotu v rôznych miestnostiach. Split klimatizácia má vonkajšiu jednotku a niekoľko vnútorných, ktoré sú umiestnené v miestnostiach. Každá vnútorná jednotka môže mať nastavenú odlišnú teplotu.

Myslite na svoj vykurovací a klimatizačný systém ako na svetlá a elektrinu vo svojom dome. Nenechávaš ich stále, však? Keď opustíte jednu miestnosť, pravdepodobne ich vypnete. Pravdepodobne ich tiež vypnete, keď odídete z domu. Je to energeticky efektívnejšie.

Rovnako to funguje aj s klimatizáciou. Prečo by ste chceli chladiť miestnosti, ktoré nepoužívate? Moderné split klimatizácie umožňujú šetriť energiu, pretože namiesto celého domu máte možnosť chladiť alebo vykurovať rôzne miestnosti, ktoré používate. Split klimatizácia vám pomáha šetriť peniaze.

Split klimatizácia je energeticky efektívna a pomáha znižovať náklady na energie.

Slit klimatizácia Daikin Comfora

Diskrétny a štýlový predný panel ladí s akýmkoľvek dizajnom interiéru. Vďaka kompaktným rozmerom je zariadenie ideálne pre projekty renovácie, najmä pre inštaláciu nad dvere. Split jednotky Daikin sú štýlové, robustné a dajú sa ľahko namontovať na strechu alebo terasu alebo jednoducho umiestniť k vonkajšej stene.

Chladivo R32

Výber chladiaceho produktu R-32 znižuje váš dopad na životné prostredie o 68% v porovnaní s chladiacimi produktmi R-410A a vďaka vysokej energetickej účinnosti vedie priamo k zníženiu účtov za elektrinu.

Kvaltiné filtre = čistý vzduch

Strieborný filter odstraňuje alergény, ako sú peľ, roztoče, a čistí vzduch. Na druhej strane titánový apatitový filter eliminuje pachy, zachytáva vzduchom prenášané prachové častice a škodlivé organické chemikálie, ako sú baktérie, vírusy a alergény, a eliminuje nepríjemné pachy, ako je tabakový dym a pach zvierat.

Tichý chod

Comfora je takmer nepočuteľná: klíma pracuje tak ticho, že zabudnete, že tam vôbec je. Tichý chod, hlasitosť iba 20 dB.