Výber správneho typu klimatizácie Daikin

Výber správneho typu klimatizácie Daikin

Aké druhy klimatizačných systémov si môžete vybrať?

V spoločnosti Daikin je klimatizácia všetko. Či už chcete iba ochladiť niekoľko miestností, alebo chcete dosiahnuť dokonalú kontrolu klímy v celom vašom dome, nájdeme dokonalý klimatizačný systém ako vánok.

Tu sú tri hlavné typy riešení klimatizácie, z ktorých si môžete vybrať.

Split klimatizácia systému

Split systémy sú ideálne pre:

Kúrenie a chladenie jednotlivých miestností vo vašej domácnosti

Kompaktné priestory

Čo je split systém? Zjednodušene povedané, klimatizačný systém Split System je navrhnutý pre jednotlivé miestnosti vašej domácnosti. Napríklad, možno budete chcieť klimatizovať iba detskú izbu alebo možno hlavný obytný priestor, kde robíte väčšinu zábavy. Alebo možno svoju vlastnú spálňu, na tie vlhké noci. V prípade systému Split je kompresor nainštalovaný mimo domu a jednotka, ktorá privádza vzduch do domu, je nenápadne namontovaná na stenu alebo kompaktná jednotka na státie.

Aké sú výhody systému Split?

Existujú dve hlavné výhody.

Prvým je, že split systém je ekonomickejší ako iné typy klimatizačných systémov, pretože kupujete a inštalujete iba jednu jednotku naraz a spotrebujete menej energie ako iné systémy.

Druhou výhodou splitového systému je to, že vám umožňuje vybrať si miestnosti, ktoré chcete iba klimatizovať

Riešenia s rozdelením vzduchu

Multi Split systémy sú ideálne pre:

Kúrenie a chladenie do 5 miestností

Domy s obmedzeným priestorom pre klimatizovanú vzduchotechniku

Ak chcete regulovať teplotu v miestnosti individuálne

 

Čo je to systém Multi Split? V každej rodine alebo páre je vždy niekto, kto má rád chladnú miestnosť. A sú tu tí, ktorí chcú pohodlie bez chladu. Multi Split Klimatizácia vám umožňuje prevádzkovať viac klimatizačných jednotiek iba s jedným vonkajším kompresorom, čo vám umožňuje nezávislú reguláciu teploty v každej miestnosti. Môžete si vybrať, ktoré miestnosti a typ vnútornej jednotky pre každú izbu. Teraz je na výber!

Aké sú výhody systému Multi Split?

Existujú tri kľúčové výhody.

 

Po prvé, je to pohodlné a hospodárne riešenie vzduchu, ktoré umožňuje maximálne pohodlie pri minimálnych prevádzkových nákladoch, pretože môžete vykurovať alebo chladiť miestnosti presne podľa potreby.

 

Po druhé, iba s jednou vonkajšou jednotkou si môžete vybrať až 5 rôznych druhov vnútorných jednotiek, aby vyhovovali každému interiéru. Vyberte si z nástenných, pripojených potrubí, zavesených stropov alebo kazetového typu.

 

Po tretie, samostatné ovládacie prvky umožňujú prispôsobiť a ovládať klímu v každej miestnosti, takže všetci sú šťastní.

Potrubné riešenia pre klimatizáciu

 

Potrubné systémy sú ideálne pre:

 

Kúrenie a chladenie celého domu

Ak chcete diskrétny vzhľad spolu s maximálnym pohodlím

 

Čo je potrubný systém?

Ak chcete, aby bol celý váš domov pohodlnou zónou, klimatizačné systémy sú vašim riešením klimatizácie typu všetko v jednom. Stačí diskrétne umiestnená vonkajšia jednotka a vnútorná jednotka ukrytá vo vašom strope alebo pod podlahou, s flexibilným potrubím distribuujúcim upravený vzduch cez vetracie otvory po celom dome.

Aké sú výhody systému potrubného systému?

Existujú štyri hlavné výhody.

 

Po druhé, sotva budete vedieť, že je tam – vo vašom dome je viditeľný iba ovládač a mriežky a so všetkou svojou technológiou ukrytou, je to najtichšie zo všetkých riešení klimatizácie.

 

Po tretie, potrubná klimatizácia nielen zvýši váš životný štýl, ale významne zvýši hodnotu vášho domova.

 

V neposlednom rade si môžete užiť flexibilitu vykurovania alebo chladenia každej miestnosti a môžete zónu ovládať svoj domov, aby ste maximalizovali energetickú účinnosť.