Prečo vybrať klimatizáciu Daikin?

Prečo vybrať klimatizáciu Daikin?

Daikin je jedným z najstarších a pôvodných priekopníkov v oblasti chladenia a vybavenia pre domácnosti a komerčné účely.

Spoločnosť Dakin priniesla revolúciu v priemysle ovládania domácej klímy zavedením systému multi split, ktorý je dnes jeden z najrozšírenejších systémov. Vďaka takmer storočným skúsenostiam,  spoľahlivosti a jednej z najlepších záruk na trhu je výber modelu Daikin dobrou voľbou pre vás.

Spoľahlivosť

Daikin klimatizácie sú spoľahlivé ako každý na trhu a tým viac ako väčšina. Nielen, že komponenty vyrába jedna spoločnosť, ale sú tiež zaručené a podporované rovnakou spoločnosťou.

Každý mini split systém Daikin vydrží najmenej 10 rokov za predpokladu, že vykonávate bežnú údržbu a dodržiavate pokyny na správne použitie a starostlivosť. Pravidelné čistenie a opravy sú nevyhnutné, rovnako ako pri iných klimatizáciách.

Schopnosti kúrenia a chladenia

Daikin používa invertorové kompresory vo všetkých svojich mini split systémoch. Tento proces znamená, že sa systém nemusí úplne vypnúť, takže spustenia spotrebujú menej energie a celý systém je pri udržiavaní teplôt efektívnejší.

Chladenie miestnosti bude efektívne a hospodárne pri vonkajších teplotách. V zimných mesiacoch budú čerpadlá Daikin mini split tiež efektívne udržiavať vašu domácnosť toasty v teple.

Prevádzkové náklady

Prevádzkové náklady sú nezanedbateľnou položkou. Prevádzkové náklady sa merajú energetickou účinnosťou, príkonom, ako aj tým, ako často systém prevádzkujete a nakoniec, koľko platíte za kilowatthodinu.

Opravy, náklady a záruka

Počiatočné náklady na mini split systém Daikin sú štandardné. Na všetky svoje modely však ponúkajú najlepšiu záruku v danom odbore.