Klimatizačný systém Samsung Wind-Free

Klimatizačný systém Samsung Wind-Free

Systém Wind-Free  poskytuje používateľom ideálny stav tým, že udržiava požadovanú teplotu v miestnosti pomocou systému Wind-Free Cooling, aby jemne rozptýlil studený vzduch cez 21 000 mikroermických otvorov. Najprv systém znižuje teplotu v režime rýchleho chladenia a automaticky sa prepne do režimu chladenia Wind-Free  po dosiahnutí požadovanej teploty. Systém Wind-Free má pridanú schopnosť pripojiť sa k aplikácii Smart Home spoločnosti Samsung. Ovládanie pohodlia nebolo nikdy jednoduchšie.

Zariadenie Wind-Free poskytuje prúd vzduchu, ktorý je menej ako 0,15 m / s v režime Wind-Free. Rýchlosť vzduchu, ktorá je nižšia ako 0,15 m / s, sa považuje za „vzdušný vzduch“ .

Správne dimenzovanie a inštalácia zariadenia je rozhodujúca pre dosiahnutie optimálneho výkonu. Rozdelené klimatizačné systémy a tepelné čerpadlá musia zodpovedať príslušným komponentom cievky.

Čo je technológia chladenia Wind-Free

Chladiaci režim Wind-Free udržiava požadovanú teplotu a eliminuje priamy prúd vzduchu tým, že pri zatvorení žalúzie dodáva vzduch cez 21 000 mikrových otvorov na prednom paneli jednotky a vytvára rozptýlený a jemný tok vzduchu .

Inteligentná domáca kompatibilita pre Wind-Free ™

Aplikácia Smart Home od spoločnosti Samsung môže monitorovať nielen vašu jednotku Wind-Free ™, ale všetky kompatibilné zariadenia Samsung a umožňuje ovládať váš systém prakticky kdekoľvek. Funkcie aplikácie zahŕňajú základné ovládanie a monitorovanie spotreby energie, nastavenú teplotu, rýchlosť ventilátora, otáčanie žalúzií, ako aj exkluzívne funkcie, ako je Smart Installation a Smart Check. Funkcia inteligentnej inštalácie automaticky kontroluje chyby pri inštalácii, aby sa zabezpečilo, že systém je nainštalovaný správne, zatiaľ čo funkcia Smart Check detekuje a diagnostikuje problémy so systémom, aby poskytla rýchle a jednoduché riešenia problémov.