Multi split klimatizácia Samsung

Multi split klimatizácia Samsung

Systém klimatizácie Samsung Free Joint Multi (FJM) kombinuje efektívnosť a spoľahlivosť a prináša vynikajúci výkon v priestorovo úspornom dizajne. S podporou až piatich vnútorných jednotiek je Samsung FJM dokonale optimalizovaný chladiaci systém pre rezidencie a menšie budovy s obmedzeným priestorom na inštaláciu. Jeho ľahké a automatické adresovanie jedným tlačidlom umožňujú jednoduchú a lacnú inštaláciu, zatiaľ čo jej unikátne tichý dizajn zaisťuje upokojujúci komfort a maximálnu efektivitu.

Samsung Multi Split (FJM) výhody

Vysoký výkon. Spoliehajte sa na plynulú a efektívnu prevádzku s vysoko výkonnou kompresorovou technológiou.
Jednoduchá inštalácia. Jednoduchá inštalácia a minimalizácia úsilia s malou stopou a automatickým adresovaním jedným tlačidlom.
Nízka hladina hluku. Vychutnajte si pokojnejší dom alebo pracovné prostredie s tichým chodom, vďaka dvojitej vrstvenej zvukovú izoláciu.

4-cestná mini kazeta

Pokročilá 4-pásmová kazeta značky Samsung vychádza z estetického vzhľadu a výkonu štandardu 4 WayCassette S so zdokonaleným dizajnom. 4-cestná mini kazeta sa dodáva v rôznych variantách, ktoré dopĺňajú akékoľvek interiéry. Štýlová kazetová jednotka vizuálne harmonizuje s vnútorným priestorom, zatiaľ čo efektívne chladenie a vykurovanie predstavujú spoľahlivé a praktické riešenie klimatizácie
Slim 1-pásmová kazeta

Samsung Slim 1 Way Cassette je optimalizované riešenie vzduchu, ktoré spája praktické a estetické potreby s jednoduchým dizajnom a efektívnym chladením. Tenký, zaoblený dizajn jednotky Slim 1 Way Cassette vytvára takmer bezproblémový strop pre čistú atmosféru. A jeho progresívny dizajn, vrátane špičkovej technológie blade, prináša vysoký výkon a ľahkú správu bez kompromisov.

Montáž na stenu

Klimatizačné jednotky typu Samsung Wall Mount typu boli navrhnuté z dôvodu mimoriadne efektívneho dizajnu. Tieto štýlové a inovatívne konštrukcie optimalizujú pohodlie pri chladnom, čistom a zdravom každodennom živote.